0

Ny Blogg och Hyllningar och God jul till alla läsare


Tack vare att jag samlat på mig ganska många läsare under året (allt är relativt och jag är långt ifrån de stora bloggarnas läsarantal, Men ändå!), så har jag också samlat en massa poäng som jag får för att ni läser och utsätts för reklamen. Dessa poäng har jag nu använt för att uppdatera mig till en mer proffsig bloggdesign och förhoppningsvis mer läsvänlig design. Tack vare er!

Med lite glada och goda råd från mitt bloggplank, systerdotter Felicia, så tycker jag att vi har fått till en liten vinterkrispig känsla.

Nej innehållet kommer inte ändras. Som det ser ut nu så kommer mitt liv i ytterligare några år att levas mellan ladugårdsplan och Stureplan och jag fortsätter att skriva om vad som händer runt Bankeböte blandat med historiska nedslag och så lite om livet i stan, både Stockholm och Norrköping. Och där emellan om lite annat som jag tycker är viktigt, som tex ett mer hållbart dagligt leverne.

 

När jag beklagade mig för en av mina mer hippa yngre vänner att jag inte fick några kommentarer eller gillande på bloggen trots att jag vecka efter vecka (men beroende lite på ämne för att vara ärlig) har tämligen många läsare, fick jag svaret att jag nog inte hade så bloggvana läsare. När jag då surade till och försvarade mina läsare att hos mig behövde man ingen bloggvana, skrattade hon och sa: ”Nä precis, jag menar att du skall ta det som en komplimang. Det finns tillräckligt med bloggar där ute om mode, design, mat och fantastiska små familjer med tillrättalagda liv och nya inlägg var och varannan dag och som har massor av läsare. Jag menar att din blogg är ju en halv uppsatts varje gång, så man är ju glad att du inte gör inlägg varje dag, men man lär sig saker nästan varje gång. Och du får kanske några andra sorters läsare som inte är så bloggvana”.

Okej, efter någon minuts funderingar bestämde jag mig för att ta det som en komplimang.

Men tips till er som tycker att det är kul att läsa mina inlägg, förslagsvis så klickar du på + knappen högst upp bredvid Arkiv och Kategorier. Sen är det bara att trycka Follow och ange din e-mailadress. Du får ett mail när där är ett nytt inlägg och sen kan du läsa direkt om du vill eller senare eller inte alls.

Efter en ganska tung höst för oss alla hoppas jag att ni nu skall få möjlighet att ta ett välförtjänt julbreak, vara lite lediga och njuta av gemenskap, goda middagar, långa promenader och sällskapspel eller vad ni nu brukar förgylla era jular med.

 

Jag önskar er all kära läsare en fridfull och vilsam jul.

 

Och glöm inte, det vänder nu, snart kommer ljuset tillbaka!!!